Terima Kasih Awak!

Thursday, December 10, 2015

Pagi ni bukak dashboard. Tengok entry baru sahabat2 blogger.
Terjumpa satu entry yang buatkan saya tersenyum :)

Terima kasih Kim_Chaa, sudi review blog saya yang tak seberapa ni.
Ada dua lagi sahabat blogger lain yang Kim Chaa review iaitu blog Liyana a.k.a CKK dan blog Aisyah.

sumber: Google
Background, theme untuk blog nii pun colour hijau, pink :D sekali pandang hampir sama dengan blog kat atas tuu ^.^ . Owner blog ni asal dari Kelate. Isi kandungan blog ni pun banyak bagi manfaat & faedah dan tak merepek, merapu macam blog aku. Bahagian paling best untuk blog ni, adalah bahagian review buku dan bila baca review dia, rasa macam nak kena cari buku tuu untuk baca sama. Dan aku rasa, aku kena belajar dengan dia, untuk review buku :D
Review dari Kim Chaa. Saja aku quote untuk kenangan. Boleh klik sini untuk baca entry full. ;)

Well Kim Chaa, saya pun baru bertatih dalam review buku. Main tibai je tulis. Hehe. Dan sebenarnya, banyak sangat saya merapu merepek dalam blog ni. Awak tak perasan kot. Haha :P

Apapun, terima kasih banyak sudi review blog saya.
Appreciate sangat!
Jom terjah blog dia pulak ramai-ramai.
And one more time, terima kasih awak! ;)

You Might Also Like

20 comments

  1. sama2, hehe, sya pulak yg jwb. btw, congrate. goodluck

    ReplyDelete
  2. Sama sama. Kita review sebab memang suka dengan blog ni .. :) Makaseh jugak utk entry khas ni. Terharu .. T_T

    ReplyDelete
  3. wee nicenya ada org review blog.
    oh, teringin jgk nk review buku. tapi malas sbb rasanya takde yg berminat nak baca buku omputeh tebal2 :3

    ReplyDelete
  4. salam bidadari teruskan menulis ye!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...syukur...moga persahabatan terus berkekalan..amin..

    ReplyDelete
  6. baca jugak entri tu :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah pagi dik...Alhamdulillah...semoga sentiasa memberikan hasil penulisan yang manfaat dan faedah untuk tatapan pengunjung blog dan pembaca..

    ReplyDelete
  8. wah bestnya direview!!!

    ReplyDelete
  9. @Zyra Roxx
    Ada beli buku omputeh tebal. Tapi, lama sgt nak habiskan tu. :P

    ReplyDelete
  10. aha..blog kena review ke..tahniah Ana..sis JM baru nk berjinak2 ngan blog ni

    ReplyDelete
  11. Untunglah.. dah macam retis tuan tanah nie

    ReplyDelete
  12. @Jari Manis
    Tapi, macam dah power je sis JM nih. Hehe :D

    ReplyDelete
  13. @Akim
    Bajet retis ada lerr. :P

    ReplyDelete
  14. tahniah kena review :D blog ni memang comel, sejuk mata memandang, hehe

    ReplyDelete
  15. tahniahnyerr., hebattz ;p kipidap

    ReplyDelete
  16. Hehe bestnye ada orng review >_<

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N