Bidadari Superb Berwajah Baru.

Wednesday, November 18, 2015

Alhamdulillah. Dua tiga hari ni sempat untuk godek2 blog. Edit situ, edit sini.
Dan, hasilnya..







Tema warna masih menggunakan warna yang sama hijau campur pink. Moga anda pun lebih sukakan wajah baru belog saya ni ye. :D

Baibai. Happy blogging. :*

You Might Also Like

21 comments

  1. cantik sangat..kombinasi warna best..kemas..itu yang paling utama..dan...dan..dan..tulisan senang nak baca..kakPC like sangat..teruskan berkongsi ilmu ilmu bermanfaat ye..

    ReplyDelete
  2. comel-comel-comel.. nice sangat :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ana,

    Cantik, sweet warna tema blog Ana.. Sis suka.. Sedap mata memandang.. :-)

    ReplyDelete
  4. cantik warna dia,,cair lembut :)

    ReplyDelete
  5. @amira faqihah
    Yup! Pastel, warna kegemaran. :)

    ReplyDelete
  6. Cantik.. Kemas je :)

    ReplyDelete
  7. @YieN
    Hehe. Terima kasih. ;)

    ReplyDelete
  8. cantikk.. tapi yg kita punya blog guna phone je. jadi tak boleh nk buat tema2 mcm ni hikss ='(

    ReplyDelete
  9. @Amy Jung
    Takpee. Nanti kalau pakai pc bolehlaa edit2. Hehe

    ReplyDelete
  10. hijau pink memey comey lotte!
    hehehe nice

    ReplyDelete
  11. @The Kehalusan Kelembutan
    Haha. Dah pandai speaking klate eh?

    ReplyDelete
  12. Cantik. Header lawa :D

    ReplyDelete
  13. Patutlah masuk tadi macam ada yang berubah....cantik dan kemas jer blog adik sekarang...

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N