Diari

Sabah Bah! ^_^

Friday, December 19, 2014

Bismillah.

(1/12/2014-4/12/2014)

Alhamdulillah.Biiznillah, sampai jugak saya ke Sabah tahun ni. Kononnya nakgi ziarah rumah akak tapi kali ni pegi sana disebabkan asbab yang lain. Pergi untuk apa? Jeng..Jeng. Jeng..

naik flight mesti nak kena ambik gambo awan kan. Subhanallah.. :')
Kami pergi sebab ada conference yang dibuat kat sana kerjasama UMS+UTM. So, kami sempat jugaklaa ke UMS untuk join workshop. Macam-macamlaa kami belajar dan didedahkan. Antara yang menarik adalah, Animonsta yang buat Boboiboy pun datang jugak dan banyak input yang kami baru tau pasal Boboiboy ni. hehe

nice!! captured in UMS.
Pagi di UMS. Cantekk sangatt!! >_<

dinner!!
Kami dinner dekat Hotel Sutera Harbour. Makan seafood + teh kosong. haha. Pakai chopstick dan of course merupakan pengalaman baru buat saya. :p

Jambatan Tamparuli
Bawah jambatan Tamparuli ni ada sungai. Panjang jugaklaa jambatan ni. Goyang2 gituuu.
Sebelah petangnya pulak, kami ke zoo Lok Kawi. Best!! Pergi tengok binatang dan tumbuh-tumbuhan.

comelnye!!
ni nama apa doh? xingat.. hehe
Dan before balik, kami ke pasar Filiphine. Tak shopping banyak sangat pun. Kami pun duduk kejap jer kat pasar tu. Dalam sejam gitu jer. Kemudian terus ke airport.

otw to airport. :)
Experience pi Sabah will gonna be a great memory in my life. Walaupun tak banyak sangat pegi melawat tempat2 menarik, tapi saya dah cukup berpuas hati and happy. Haha. Sebenarnya rumah terbalik pun saya ada pegi jugak cuma gambarnya tidak ada yang sesuai utk diletak dekat sini. :p

Okeh. Adios!
Oh. Good luck for this semester. Dah hujung sem ni kanggg! ^_^

P E N G O M E N