Berangan jadi Princess ^_^

Saturday, November 17, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.k..

Ni ape hal pulak saya tiba2 berangan nak jadi princess ni..Tak dak ah,sebenarnye saja nak citer pengalaman saya masuk istana hari tu..Mungkin dah ramai yang tau,kat Kelantan sekarang ni ada ekspo MAIK.Sultan bukak istana untuk rakyat jelata.So,sesape saja boleh masuk istana walaupun tiada urusan..hehehe
Kami sekeluarga pegi pada hari Rabu ari tu sambil2 gi hantar kakak saya interview.Alang2 dah gi KB tu,abah pun ajaklaa kami semua.Adik saya yang lelaki sorang tu terpaksa ditinggalkan sebab tak muat kereta..hehe
Kat dalam istana ada pameran islam.Tengok pedang2 dan tengok jugak replika rumah Nabi Muhammad s.a.w.Pastu,kat sana jumpa sorang kawan dari sekolah menengah.Ape lagi,seronoklaa duk berboraknye..hehe
jemput2!!sempat lagi ni..^^
Sempatlaa jugak kami sekeluarga ambik gambar dua tiga keping  sebagai kenang kenangan.Lepas tu,gi shopping tudung n baju muslimah sebelum balik.Dapatlaa jugak satu baju free dari kakak saya..hehe
salah satu gambar kat istana. ^^
Seperti biasa,my sayang terpaksa jadi model blog ni..hehe..Takpe,Irfan memang suka bergambar pun..
Irfan bergaya dengan payung..
Gambar Irfan besar sgt,xnampak istana kat belakang.huhu^^
Sebelum saya mengundur diri.Ingat tak dengan segmen yang saya pernah join dulu?Saya dapat hadiah saguhati,sebenarnya dah lama smpai kat rumah tapi saya baru jer tengok balik cuti ni.So,nak ucap berbanyak2 terima kasihlaa kat kak Salina,pemilik blog Teratak Hati sebab sudi bagi saya hadiah ni.Really appreciate it!^_^
Jemput-jemputlaa singgah n follow belog ni..Insya Allah,bermanfaat.
keronsang yang comel.. :D

You Might Also Like

4 comments

  1. tomeyy budakk tu hehehe. :D
    thniahh ye :D

    ReplyDelete
  2. alolo~ tomeynyer Irfan.. rasa nop cubit2 pipi dye.. Heee :D
    whoaah.. sy x tahu plop ado ekspo MAIK tu.
    kalu tahu baru ni,lamo doh gi..insyaAllah ^_^
    kalu ado masa nnti,nk g la.

    ReplyDelete
  3. @Wardatul Jannah
    Hehe..pegi jgn tak pegi.Bilo lagi nak merasa masuk istana. ^^

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N