Forum Hatiku Milik Siapa.. :)

Sunday, October 21, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.k dan salam sejahtera.. ^_^

Forum Hatiku Milik Siapa ni diadakan pada hari Jumaat malam hari tu..Alhamdulillah,ramai jugaklaa saya tengok tetamu yang hadir..Saya pun dapat pergi atas bantuan sorang kakak senior yang offer nak bawak kitorang pegi sana.Kalau nak pegi jalan,memang taklah sebab jauhlaa jugak tempat tu..Tambah2 lagi waktu malam..Alhamdulillah,terima kasih akak.^^

Saya nak sharelaa sikit pasal forum yang saya dengar hari tu..
Sape yang nak dapatkan cinta dari Allah sekaligus cinta dari hamba-hambaNya sila angkat tangan..Konfem2laa semua nakkan?hehe
Ni dia doa yang diajarkan..

Insya Allah boleh dijadikan sbg doa harian
hadith untuk doa yang di atas..doa yang diamalkan oleh Nabi Daud

Insya Allah,sama2 kita cuba untuk mengamalkannya..Doa dia pendek jerkan..Sama-samalaa kita hafal.^^
Em,tu jerlaa kot dulu..Oo,sebelum tu pagi ni saya pegi jogging dengan dua orang sahabat..Subhanallah,sangat seronok dan kagum tengok alam ciptaan Allah sambil borak2 dengan sahabat..

Petang ni pulak insya Allah saya ada dating dengan sahabat2 usrah dekat tasik..Lama tak jumpa rasanya sebab minggu lepas saya tak dapat pegi usrah sebab ada meeting..hehe,banyak pulak sebab..Alhamdulillah,semoga dipermudahkan segalanya..

Akhir kalam,Assalamualaikum..Syukran sudi singgah dan baca..Take care semua..Jaga diri dan jaga iman.. ^^

You Might Also Like

8 comments

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah .. perkongsian yang bagus .. teruskan usaha berkongsi manfaat dengan yang lain .. jemput baca juga ilmu forum di sini : http://zoosterpen.blogspot.com/2012/10/hatiku-milik-siapa.html

    Semoga bermanfaat ..

    ReplyDelete
  3. @cerita best
    wah,xderlaa smpai macam tu sekali..apepun,terima ksh banyak pakjoe sudi singgah dan komen skali.. :)

    ReplyDelete
  4. @Pena Zhijau
    Alhamdulillah,syukran..
    insya Allah,sama2 kita teruskan brkongsi manfaat dgn semua.
    sharing is caring~

    ReplyDelete
  5. Jom jadikan doa amalan harian =)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi berkongsi :) InshaAllah beroleh manfaat. Ameen ~

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N