Diari

kehidupan..

Saturday, June 18, 2011

assalamualaikum buat para sahabat bloggerku..
apa khabar semuanya??maafkan saya kerana sudah lama mengabaikan blog nie..sememangnya kehidupan kat matrix nie sedikit sibuk..hehe,tapi alhamdulillah.semuanya berjalan dengan lancar dengan kehendak-Nya..

namun,perlu kita ingat walau sesibuk mana pun kita menjalani kehidupan seharian..namun tanggungjawab kita terhadap ALLAH yg satu tetap perlu ditunaikan..

 " Bekerjalah seperti engkau hidup selamanya,tetapi beribadahlah seakan engkau akan mati besok" 
pagi tadi,ada kursus pengurusan jenazah..ustaz ajar cara mandi dan kafankan mayat..siap dengan demo lagi..sangat terbaiklah..
note:saya ambik modul 2 kat sini..fizik,kimia n sains komputer..wish me luck k..
assalamualaikum..

Diari

Semakan Rayuan ke Matrikulasi 2011

Saturday, June 04, 2011

assalamualaikum..
kepada sesiapa yg membuat rayuan matrikulasi ari tu..
dah boleh cek hari nie..
boleh cek kat laman web nie..


dan,akan keluar gambar macam nie..

isi nom kad pengenalan

saya dah cek dan alhamdulillah dapat..
kat matrikulasi Pahang..
6 Jun dah kena daftar..penatlaa nak kemas barang semua.

ops,sebelum tu..
jom kita berdoa sempena bulan Rejab yg dah menjelma nie..

اللهم بارك لنا فى رجب وشعبان وبلغنا رمضان
” Ya Allah berkatilah kami pada bulan Rejab dan Syaaban dan sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan"

P E N G O M E N