Sooo cute!!

Monday, May 30, 2011

ASSALAMUALAIKUM..
apa khabar sahabatku sekalian??

hari nie saya nak kongsikan gambar2 kucing yang sangat2 cute!hehe
SUBHANALLAH!!
indahnya ciptaan Allah s.w.t..
jom tengok sama2..^__^

mewah betul kucing nie..hehe

comelnye dia tidur..^__^

putih bersih..mata pun bulat

cute sangat!!

tapi,ada jugak gambar kucing yang menakutkan..haha
meh tengok!!
takutlaa kucing nie!!=_=
kenapa dengan kepala dia??arghh..

tengok gambar kucing2 nie..teringat pulak saya ketika kecik2 dulu..
saya dengan kawan saya  pernah buang kucing dalam sungai..huhu
terukkan..
kitorang suka tengok kucing tu berenang..
tapi,pastu kene marah dengan abah dan dah xbuat lagi lepas tu..
hehe..dah insaf.jangan cuba tiru ye..xbaik menganiaya binatang..

pastu,saya jugak teringat ada kawan lelaki saya yg sangat fobia dengan kucing..
saya pun xtau kenapa..
mase tu,kucing masuk dalam kelas..pastu,pegi dekat dia..
punyerlaa kuat dia menjerit..siap berpeluh2 lagi..
terkejut sebab xbiasa tengok lelaki takut dengan kucing sampai macam tu sekali..

kucing nie selalu nampak macam senyumkan..
jadi,kita kene tiru kucing..smile always..hehe

ingat ye kawan2 sekalian..sayangilah hidupan lain walaupun mereka tidak mempunyai akal fikiran..
bukan kucing je ok..binatang lain pun kena sayang jugak..kene wat baik jugak..hehe



note:seorang sahabat saya telah kembali ke rahmatullah pada hari Rabu yang lepas akibat kemalangan jalan raya..innalillah..

You Might Also Like

7 comments

  1. comel2.. :) mcm blog ni jugak

    ReplyDelete
  2. yeap..mmg cumel..cma pun suke jugek..

    alfatihaha utk arwah

    ReplyDelete
  3. @peep
    hehe..jgn puji,nanti saye riak..hehe

    ReplyDelete
  4. @♥cmª shIemª♥
    oo..samelaa kite suka kucing..hehe
    al-fatihah..

    ReplyDelete
  5. akak pun suka kucing..ada bela dua ekor kucing buta kat rumah.. :)

    ReplyDelete
  6. @Mrs.Yie
    baguslah macam tu kak..bela kucing tu satu amalan mulia. :)

    ReplyDelete
  7. Butik Sayyidah Al-Muslimah6:30 PM

    Salam, jemput like Pages kami http://www.facebook.com/pages/Butik-Sayyidah-Al-Muslimah/169723339762270 yang menyediakan Tudung labuh,Niqab dan Lain-lain Sama2 kita menjayakan hasil2 saudara kit

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N